Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 0-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 0-1

Σπουδαίο διπλό της Λιλ με 1-0 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία αποσπάστηκε με τρεις βαθμούς διαφορά και βλέπει τίτλο.

Η Λιλ ήταν νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Ligue 1 αφού επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Parc Des Princes» και βρέθηκε στο +3 από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Παρί μπορεί να είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι αλλά η Λιλ ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ. Στο 19′ ο Ικονέ έκανε το γύρισμα για τον Ντέιβιντ που σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στον Κιμπεμπέ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Γκέιγ, Ντι Μαρία και Εμπαπέ δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ στις ευκαιρίες που είχαν, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι στο τέλος και να δίνει στη Λιλ την σπουδαία νίκη. Με το συμπλήρωση 90 λεπτών πάντως, οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Νεϊμάρ και Τζαλό.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Κιμπεμπέ, Κέρερ (64′ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Ντιαλό (64′ Μπάκερ), Παρέδες, Γκέιγ (70′ Ραφίνια), Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Κεν (64′ Ντράξλερ)

ΛΙΛ: Μενιάν, Τζαλό, Μπότμαν, Ζοζέ Φόντε, Ρεϊνίλντο, Μπαμπά, Ρενάτο Σάντσες (72′ Γιλμάζ), Μπέντζαμιν Αντρέ, Σουμαρέ, Τζόναθαν Ντέιβιντ (34′ Γουεά), Ικονέ (90+3′ Μπράνταριτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ