Ο «ανταγωνιστής» του Πέδρο Μαρτίνς επηρεάζει τον… Σεχ Νιας!

Ο «ανταγωνιστής» του Πέδρο Μαρτίνς επηρεάζει τον… Σεχ Νιας!

Η Νις έχει στη λίστα της τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και τον τεχνικό που έχει στη Νις ο δανεικός αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού!

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριλαμβάνεται σταθερά στη λίστα της διοίκησης της Νις για την τεχνική ηγεσία, γράφει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «L’ Equipe». Ωστόσο, ο διακαής πόθος των Γάλλων είναι άλλος: ο προπονητής της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρείται από την εφημερίδα μία από τις πρώτες εναλλακτικές, μαζί με τον Πίτερ Μπος, για να διαδεχθούν τον Αντριάν Ουρσέα.

Αλλά η πρόσληψη του Γκαλτιέ είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Ο Γκαλτιέ οδηγεί τη Λιλ στην κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1 και δεν έχει λόγο να αλλάξει περιβάλλον. Ειδικά όταν στη νέα σεζόν θα κοουτσάρει στο Champions League.

Αλλά στο ενδεχόμενο που ο Γκαλτιέ θα άφηνε τη Λιλ για τη Νις, αυτό θα επηρέαζε την παραμονή του Σεχ Νιας στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι! Πως; Μα ο Γκαλτιέ είναι υπέρ του δανεισμού του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ, ενώ ένας νέος προπονητής θα τον αξιολογούσε από την αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ