Ποκετίνο : «Παρί και Εμπαπέ μιλάνε για νέα συμφωνία»

Ποκετίνο : «Παρί και Εμπαπέ μιλάνε για νέα συμφωνία»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τόνισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ λήγει το καλοκαίρι του 2022, η Ρεάλ Μαδρίτης τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να προσφέρει νέο, πολυετές, συμφωνητικό στον Γάλλο επιθετικό.

Αυτό αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Στρασμπούρ. Ο Αργεντινός προπονητής είπε πως «τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης προσπαθούν να έρθουν σε μία συμφωνία που θα κρατήσει για πολύ καιρό εδώ τον Κιλιάν. Είναι επιθυμία της Παρί να μείνει και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Δεν μπορείς να ελέγξεις αυτά που συμβαίνουν εκτός ομάδας. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην επηρέαζεται η απόδοση των παικτών και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο».

Για τη φημολογία, περί Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ποτσετίνο δήλωσε: «Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Όταν μιλάμε για κορυφαίους συλλόγους και κορυφαίους παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, θα υπάρχουν πάντα φήμες. Το σημαντικότερο είναι πως ο Κιλιάν είναι ήσυχος. Είναι ήσυχος και επικεντρωμένος στο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ ώριμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ