Λιόν – Ανζέρ 3-0

Λιόν – Ανζέρ 3-0

Η Λιόν είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ και με πρωταγωνιστές τους Πακετά, Ντεπάι, επικράτησε άνετα της Ανζέρ (3-0) και κυνηγάει την έξοδο της στο Champions League.

Η Λιόν έκανε ότι ήθελε κόντρα στην Ανζέρ, της οποίας και επικράτησε με 3-0, πάτησε στην 4η θέση και… φουλάρει για το εισητήριο που θα την οδηγήσει στο Champions League.

Μπορεί η νίκη για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία να ήταν άνετη, όμως ήταν και πολύ σημαντική συνάμα, καθώς το κάθε «τρίποντο» πλέον είναι απαραίτητο στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει το εισητήριο που θα την οδηγήσει στα… αστέρια.

Από την άλλη πλευρά, η Ανζέρ δεν έχει να ελπίζει αλλά ούτε να φοβάται και κάτι, όντας στην 11η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου, έχοντας για… μπροστάρηδες τους Ντεπάι και Πακετά. Στο 21′ προηγήθηκαν με τον Ντεπάι, ενώ στο 41′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πακετά.

Στο 83′ οι δύο σκόρερ συνεργάστηκαν για να έρθει και το… κερασάκι στην τούρτα. Συγκεκριμένα, ο Πακετά μοίρασε στον Ντεπάι και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ