Παρί Σεν Ζερμέν – Στο κάδρο οι Καμαβινγκά και Ερναντέζ

Παρί Σεν Ζερμέν – Στο κάδρο οι Καμαβινγκά και Ερναντέζ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σταματά να κοιτάζει περιπτώσεις παικτών για να ενισχυθεί, με τους Εντουάρ Καμαβινγκά και Τέο Ερναντέζ να βρίσκονται στο κάδρο των Παριζιάνων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει ασταμάτητη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα της Πόλης του Φωτός δεν σταματά στις βόμβες των Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Ντοναρούμα, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι, έχοντας στο στόχαστρο άλλους δύο παίκτες οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά.

Ο λόγος για τους Εντουάρ Καμαβινγκά και Τέο Ερναντέζ, με την Παρί να έχει καταθέσει ήδη τις προτάσεις της σε Ρεν και Μίλαν αντίστοιχα. Για τον 18χρονο θαυματουργό μέσο, η «επιχείρηση» φαντάζει πιο εύκολη, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η Ρεν δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να έχει κάποιο κέρδος.

Ο Καμαβινγκά δεν επιθυμεί να ανανεώσει την σύμβασή του με την νυν ομάδα του και ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Πολλές μεγάλες ομάδες έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Γάλλο μέσο, ανάμεσά τους οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο η Παρί κινήθηκε πιο αποφασιστικά και μπορεί να τον κάνει δικό της με 30 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, η περίπτωση του Ερναντέζ είναι πιο δύσκολη, καθώς η Μίλαν δεν θέλει να τον αποχωριστεί μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρυσι.

Η Παρί προσφέρει αυτή τη στιγμή 55 εκατ. ευρώ στους Ροσονέρι, οι οποίοι όμως συνεχίζουν να το παίζουν δύσκολοι. Για να καταφέρουν οι Παριζιάνοι να ολοκληρώσουν αυτές τις δύο μεταγραφές θα πρέπει να προχωρήσουν και σε πωλήσεις, με τον Λεονάρντο να έχει βάλει πωλητήριο σε τουλάχιστον έξι παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ