«Καθάρισε» η Παρί πριν τη… μάχη με τη Σίτι (2-0)

«Καθάρισε» η Παρί πριν τη… μάχη με τη Σίτι (2-0)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μονπελιέ με 2-0, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και τώρα... φουλάρει για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (28/9).

Έκανε το καθήκον της η Παρί Σεν Ζερμέν πριν τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι Παριζιάνοι πανηγύρισαν μια άνετη νίκη επί της Μονπελιέ με 2-0 για την 8η αγωνιστική της Ligue 1 και τώρα «φουλάρουν» για το ματς με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (28/9).

Γκεγέ και Ντράξλερ πέτυχαν τα δύο τέρματα της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που με αυτή τη νίκη παρέμεινε φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος, στο +10 από τη δεύτερη Μαρσέιγ, η οποία όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Το έργο των γηπεδούχων κάθε άλλο παρά δύσκολο ήταν. Μόλις στο 14′ πήραν το προβάδισμα με ένα πολύ ωραίο σουτ του Γκεγέ, ενώ στο 89ο λεπτό ο Ντράξλερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκπληκτική ασίστ του Νεϊμάρ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τώρα οι Παριζιάνοι έχουν μπροστά τους την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (28/9, 22:00).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ