Σαμπαόλι – «Ξέρουμε ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Σαμπαόλι – «Ξέρουμε ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Ο Χορχε Σαμπαόλι αποθέωσε τον άλλοτε παίκτη του στην εθνική Αργεντινής Λιονέλ Μέσι.

To «Γαλλικό Κλάσσικο» ανάμεσα στην Μαρσείγ και την Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει αυτήν την αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι Μαρσεγιέζοι θα φιλοξενήσουν αύριο (24/10) τους «πρωτεουσιάνους»με τον Χόρχε Σαμπαόλι να έρχεται αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι. Ο έμπειρος Αργεντίνος τεχνικός τα πηγαίνει εξαιρετικά με την ομάδα της Μασαλίας, και φιλοδοξεί να πετύχει μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Παρί του Αργεντίνου «μάγου».

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση, ο έμπειρος τεχνικός, σχολίασε: «Προπονούσα ομάδες που έπαιξαν εναντίον του Μέσι, αλλά τον προπόνησα κι΄ αυτόν. Ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί, η δημιουργικότητά του είναι απρόβλεπτη.

Το πιο σημαντικό θα είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις ατομικές ενέργειες του αντιπάλου, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ο Μέσι θα μείνει μακριά από την εστία μας, γιατί εάν είναι κοντά, έχει την ικανότητα να μας βλάψει πολύ άσχημα. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις έναν παίκτη σαν αυτόν, είναι να ελέγξεις τον ρυθμό του ματς.

Δεν θα να ανακαλύψω κάτι, εξηγώντας ότι έχει αυτό το κάτι παραπάνω που δεν έχουν όλοι οι άλλοι «κανονικοί» παίκτες. Δεν άλλαξα ποτέ γνώμη για εκείνον. Βλέπουμε ότι συνεχίζει την πολύχρονη καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο, είναι διαχρονικός και όλα αυτά, τα κάνει χάρη στον υποδειγματικό επαγγελματισμό του.

Θα είναι χαρά να τον βρούμε στο γήπεδο, ακόμα κι εάν είναι πολύ περίπλοκο να τον αντιμετωπίσουμε, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας πληγώσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ