Ποκετίνο – «Πολλές φορές, δεν κοιμάμαι τα βράδια»

Ποκετίνο – «Πολλές φορές, δεν κοιμάμαι τα βράδια»

Δύσκολα περνάει τα βράδια του στο Παρίσι, ο Μαουσίσιο Ποκετίνο.

«Πολλές φορές, δεν κοιμάμαι τα βράδια». Λόγια του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Μπορντό για τη Ligue 1.

«Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία συλλογικής και ατομικής δημιουργίας. Υπάρχουν προτεραιότητες όπως η ατομική βελτίωση, η κατανόηση 33 παικτών. Για να λειτουργήσει μια ομάδα, χρειάζεται μια δομή με γερές βάσεις. Από εκεί μπορούμε να αναπτύξουμε κάτι βιώσιμο. Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα η ομάδα να κερδίζει κάθε παιχνίδι με 5-0, να έχει 75% κατοχή, να έχει την ενέργεια να πιέσει τον αντίπαλο, αυτό θα ήταν το ιδανικό. Είμαστε όμως σε μια μακρά διαδικασία και είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελισσόμαστε. Πολλές φορές, δεν κοιμάμαι τα βράδια σκεπτόμενος όλα αυτά» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει από το ματς στο Μπορντό, λόγω τραυματισμού.

«Είμαι ένας προπονητής που είμαι πάντα ικανοποιημένος, όταν υπάρχει η προσπάθεια, η δέσμευση, η θέληση. Μετά, έχουμε αυτή την απαίτηση να τα πηγαίνουμε πάντα καλύτερα. Ένας παίκτης που σημειώνει τρία γκολ θα κληθεί να σκοράρει τέσσερα. ένας τερματοφύλακας που έχει αποκρούει ένα πέναλτι θα κληθεί να σταματήσει δύο» πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ