Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 2-0 – Εύκολα η Παρί τη Μονακό με «σούπερ» Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 2-0 – Εύκολα η Παρί τη Μονακό με «σούπερ» Εμπαπέ

Ένα ημίχρονο έφτανε στον Κιλιάν Εμπαπέ για να σημειώσει δύο γκολ και να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε μία εύκολη νίκη επί της Μονακό με σκορ 2-0.

Το… «one man show» του Κιλιάν Εμπαπέ στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε δύο τέρματα, ήταν αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν να επικρατήσει με σκορ 2-0 της Μονακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1 και να ξεφύγει με 13 πόντους από τη δεύτερη Μαρσέιγ (με ματς λιγότερο).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρήκε χώρους στο πρώτο 45λεπτο πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Γάλλο επιθετικό και στη συνέχεια κράτησε δυνάμεις, παίρνοντας άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στο να τελειώσει την υπόθεση τίτλος.

Η Παρί ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 12ο λεπτό έπειτα από υπόδειξη του VAR στον διαιτητή. Την ευθύνη ανέλαβε ο Κιλιάν Εμπαπέ που δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Η Μονακό πήρε την κατοχή καθώς έπρεπε να επιτεθεί για να πετύχει ένα τέρμα και να φέρει το ματς στα ίσα, όμως μπορούσε να βρει εστία παρά τις ευκαιρίες της. Έτσι, στο 45′ το πλήρωσε, αφού ο Λιονέλ Μέσι βρήκε όμορφα τον Εμπαπέ, με τον Γάλλο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχαν τον έλεγχο και έκαναν σωστή διαχείριση στο προβάδισμα που είχαν πάρει από το πρώτο ημίχρονο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Παρί πανηγύρισε την 14η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ