Ποτσετίνο – «Ψάχνουμε την φυσιογνωμία της ομάδας»

Ποτσετίνο – «Ψάχνουμε την φυσιογνωμία της ομάδας»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν (1-1) και τόνισε πως η ομάδα του ακόμα ψάχνει τη φυσιογνωμία της.

Με ανάμεικτα συναισθήματα, δέχθηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λοριάν, για το σαμπιονά.

Οι «πρωτευουσιάνοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν τις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ικάρντι και ο Αργεντινός προπονητής, σχολίασε σχετικά:

«Αρχίσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο με την ευκαιρία του Μάουρο (σ.σ.Ικάρντι), αλλά κάναμε πολλά λάθη στο «κτίσιμο» του παιχνιδιού και στις θέσεις μας στο γήπεδο. Οταν χάναμε την μπάλα, η Λοριάν ήταν πολύ καλή στις μεταβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ξεκάθαρα την κατοχή. Ο Σέρχιο Ράμος, μπήκε στο γήπεδο γιατί θέλαμε να «κτίσουμε» τις επιθέσεις με διαφορετικό τρόπο και συγκεκριμένα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Από την πλευρά των αποτελεσμάτων, διεκδικούμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Οσον αφορά στην απόδοση, ψάχνουμε τους τρόπους για να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται και να διαμορφώσουμε την σωστή φυσιογνωμία της ομάδας. Για την περίοδο των εορτών, το πιο σημαντικό είναι να την αξιοποιήσουμε με τις οικογένειές μας. Δυστυχώς εγώ, δεν θα μπορέσω να πάω στην Αργεντινή, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ