Παρί – Ο Ποτσετίνο έμαθε από… τρίτους ότι ο Μέσι έχει κορωνοϊό

Παρί – Ο Ποτσετίνο έμαθε από… τρίτους ότι ο Μέσι έχει κορωνοϊό

Ο Λιονέλ Μέσι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο δεν φρόντισε να ενημερώσει τον Ποτσετίνο για αυτό.

Το 2022 ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στη δεύτερη μέρα του νέου έτους διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στη Γαλλία ώστε να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό συνέβη λίγες μέρες αργότερα, με τον Αργεντινό σταρ να «προσγειώνεται» στη γαλλική πρωτεύουσα ενόψει των επόμενων προκλήσεων με τους Παριζιάνους. Ωστόσο, ο τύπος της χώρας αναφέρει πως ο Μέσι δεν ειδοποίησε τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο όσον αφορά την «περιπέτειά» του με τον COVID-19, με τον συμπατριώτη του να το μαθαίνει από… τρίτους, γεγονός που τον εκνεύρισε.

Θέση για το παραπάνω δημοσίευμα πήρε ο πρώην αστέρας της Παρί, Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε: «Πρέπει πάντα να σέβεσαι τον προπονητή. Είναι κάποιος που είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία αν είσαι σταρ ή νεαρός παίκτης. Ο Ποκετίνο δεν ήξερε για τον Μέσι και αυτό εξηγεί πολλά. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή και νομίζω ότι είναι πολύ σοκαριστική από την πλευρά του Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ