Ράμος: «Θα ήθελα να παίξω τέσσερα με πέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Ράμος: «Θα ήθελα να παίξω τέσσερα με πέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις του φάνηκε πεπεισμένος ότι μπορεί να αγωνιστεί για μερικά χρόνια ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο παρά τους συχνούς τραυματισμούς του.

Ο Σέρχιος Ράμος μετά την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης και την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν την φετινή σεζόν δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις έξι φορές συνολικά με την φανέλα των Παριζιάνων.

Μάλιστα από αυτές τις έξι φορές που έχει βρεθεί στην ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν μόνο τις δύο εξ αυτών έχει καταφέρει να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο και το μέλλον του στους Παριζιάνους είναι αβέβαιο, ειδικά από τη στιγμή που και οι Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη συνεργασία τους.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με την Σεβίλλη, για την επιστροφή του στη La Liga. Από την πλευρά του πάντως ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παρά το γεγονός ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξη του στη Prime Video:

«Έχω διετές συμβόλαιο με την Παρί. Θα προσπαθήσω να το κάνω τρία χρόνια. Ένα ακόμα και μετά θα δούμε. Θα ήθελα να παίξω από τέσσερα έως πέντε ακόμη χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και μετά να ζήσω μια άλλη εμπειρία. Όσο αντέχω από πλευράς φυσικής κατάστασης, νομίζω ότι μπορώ να έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο.

Προτιμώ να παίζω στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο παρά να είμαι ο καλύτερος παίκτης γιατί τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και έχει να κάνει με τη νίκη ως ομάδα. Πριν γίνω ο καλύτερος στον κόσμο, προτιμούσα να παίζω σε παγκόσμια πρωταθλήματα, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και για όλα, πάντα χρειάζεσαι τη δουλειά της ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ