«Τρελό» συμβόλαιο της Παρί στον Εμπαπέ: Του δίνει ρόλο… τεχνικού διευθυντή! (pic)

«Τρελό» συμβόλαιο της Παρί στον Εμπαπέ: Του δίνει ρόλο… τεχνικού διευθυντή! (pic)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμοι να του δώσει έναν ρόλο... αλά τεχνικού διευθυντή!

Το «σίριαλ» με τον Κίλιαν Εμπαπέ καλά κρατεί… Παρότι η υπόθεση μοιάζει να βρίσκεται στο τέλος της, καθώς όλα δείχνουν πως ο Γάλλος θα καταλήξει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα για να βάλει και πάλι «φωτιά».

Και μάλιστα, το δημοσίευμα έρχεται από τη Μαδρίτη και από ένα Μέσο που ήταν πάντα σίγουρο για το deal ανάμεσα στον Εμπαπέ και τη Ρεάλ. Σύμφωνα με το «Chiringuito TV», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει μια μυθική και «τρελή» πρόταση στον Κίλιαν Εμπαπέ, η οποία ξεπερνάει τα όρια του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται, οι Παριζιάνοι προσφέρου στον Γάλλο σούπερ σταρ έναν ρόλο τεχνικού διευθυντή. Δηλαδή… Ο 24χρονος θα κάνει κουμάντο στο αθλητικό πρότζεκτ της ομάδας. Θα αποφασίζει για τον προπονητή της ομάδας και για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Όλα αυτά προκαλούν έντονη ανησυχία στη Ρεάλ, όπως υποστηρίζει το ισπανικό Μέσο και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες ποια θα είναι η απόφαση του Κίλιαν Εμπαπέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ