Ξέσπασε σε κλάματα ο Ντι Μαρία στο «αντίο» του (vid)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ντι Μαρία στο «αντίο» του (vid)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχαιρέτησε το βράδυ του Σαββάτου (21/5) τον κόσμο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο κόσμος της Παρί Σεν Ζερμέν έζησε έντονες συγκινήσεις το βράδυ του Σαββάτου (21/5) στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1, καθώς είδε τη μία είδε τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανανεώνει το συμβόλαιό του και να μένει στο Παρίσι και από την άλλη, τον Άνχελ Ντι Μαρία να αποχωρεί.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους των Παριζιάνων, αφού ήταν κι εκείνος που διαμόρφωσε το 5-0. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του στις εξέδρες δάκρυσαν μιας και αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε μέσω standing ovation από τον κόσμο, με τον Αργεντινό να δίνει τέλος σε επτά χρόνια σπουδαίας καριέρας στην Παρί όπου είχε απολογισμό 93 γκολ και 119 ασίστ σε 295 ματς, πανηγυρίζοντας 18 τρόπαια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντι Μαρία:

«Είπα στον Μέσι να πάρει το Νο10 από τον Νεϊμάρ και στον Νεϊμάρ να πάρει το δικό μου Νο11 την επόμενη σεζόν. ήρε τη σωστή απόφαση. Είναι πολύ νέος, έχει χρόνο να πάει στη Ρεάλ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ