Φέλιξ ο αντί-Εμπαπέ;

Φέλιξ ο αντί-Εμπαπέ;

Πιθανός αντικαταστάτης στην θέση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση αποχώρησης του Γάλλου, θα μπορούσε να είναι σίγουρα ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το σίριαλ του Εμπάπε με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες. Ο Γάλλος επιθετικός έχει έρθει σε ρήξη με την ομάδα και έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Πάμε τώρα σε μια άλλη πρωτεύουσα την Μαδρίτη και συγκεκριμένα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο παίκτης των «ροχιμπλάνκος», Ζοάο Φέλιξ,  λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του δεν τα πηγαίνει καλά με τον Σιμέονε τον τελευταίο καιρό, με την ισπανική «AS» μάλιστα να υποστηρίζει πως έχει επέλθει οριστική ρήξη στην μεταξύ τους σχέση.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε τη Λίβερπουλ ο Γκουαρντιόλα: «Είναι η μεγάλη μας αντίπαλος για τον τίτλο»

Οι Παριζιάνοι λοιπόν αν χάσουν τον Εμπαπέ θα μπορούσαν να εξετάσουν την επιλογή του Πορτογάλου, σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Μπρούνο Αντράντε, ο οποίος θεωρεί πως ο Φέλιξ στην ισπανική ομάδα δεν εξαργύρωσε ποτέ το μυθικό ποσό αγοράς του από την Μπενφίκα (120 εκατομμύρια ευρώ).

Να πούμε βέβαια πως ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2026 και μέχρι στιγμής επίσημο σενάριο αποχώρησης του παίκτη δεν έχει πέσει στο τραπέζι.

Το twitter ωστόσο  το «έδεσε» κόμπο πως ο Πορτογάλος θα μετακομίσει στο Παρίσι αν φύγει ο Εμπαπέ…

Για του λόγου το αληθές:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κυνηγήσει τον Ζοάο Φέλιξ, ειδικά αν χάσει τον Μέσι το 2023: ναι ή σίγουρα;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ