Ερέρα: «Δεν υπήρχαν τσακωμοί στα αποδυτήρια της Παρί»

Ερέρα: «Δεν υπήρχαν τσακωμοί στα αποδυτήρια της Παρί»

Ο Άντερ Ερέρα με δηλώσεις του διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν περιστατικά με τσακωμούς στη Παρί.

Ο Άντερ Ερέρα υπήρξε μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια προτού επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός άσος μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τα αποδυτήρια των Παριζιάνων να είναι μπάχαλο και εκείνος τα διέψευσε.

Διαβάστε επίσης: Ερλινγκ Χάαλαντ: Εξωγήινος με δεκατέσσερα γράμματα (pics)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω πως είναι καλό για τον Νεϊμάρ να παίζει με τον Μέσι, είναι καλό για τον Μέσι να παίζει με τον Νεϊμάρ, είναι φανταστικό για τον Μπαπέ να παίρνει ασίστ απ’ αυτούς τους δύο. Όταν έχεις αυτά τα ονόματα στην ομάδα, όταν έχεις αυτούς τους παίκτες, αν δεν κερδίζεις 6-0 σε κάθε ματς, είναι έτοιμοι να σε » σκοτώσουν». Όταν εγώ ήμουν στο Παρίσι, συνήθιζα να διαβάζω ιστορία στον Τύπο πως υπήρχε πρόβλημα ή ένας τσακωμός στα αποδυτήρια.

Εγώ ήμουν εκεί και δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτοί υπερέβαλαν με όλα. Δεν είμαι εκεί πια, αλλά επίσης διαβάζω ιστορίες και δεν τους εμπιστεύομαι, επειδή ήμουν εκεί. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είσαι φίλος με κάθε συμπαίκτη που είχες στην καριέρα σου. Αλλά ο σεβασμός είναι πάντα εκεί. Με την εμπειρία μου, αυτοί σέβονται ο ένας τον άλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ