Πήρε το ντέρμπι με τη Μονακό η Μαρσέιγ (2-3)

Πήρε το ντέρμπι με τη Μονακό η Μαρσέιγ (2-3)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η Μαρσέιγ επιβλήθηκε της Μονακό με σκορ 3-2, στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τη διακοπή.

Η Μαρσέιγ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των ανατροπών στο «Λουί ΙΙ» με 3-2 επί της Μονακό, με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω του Μουντιάλ, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για το «τρίποντο» για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν μία απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά και με το γκολ του Παγέτ στο 90΄+8 να παίρνουν το σπουδαίο «διπλό» και ν΄ ανεβαίνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τη Μονακό 6η θέση!

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Λουί ΙΙ» με τον Αλέξις Σάντσες στο 35΄, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο η Μονακό ισοφάρισε με το πέναλτι του Μπεν Γεντέρ στο 45΄. Το γκολ αυτό ανέβασε τη ψυχολογία των γηπεδούχων, που τελικά βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 74ο λεπτό με τον Γερμανό, Κέβιν Βόλαντ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου θα έφετγε με τη νίκη, στο 83΄ ο Βερετού έφερε το ματς στα ίσα και στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παγέτ έστειλε το σύλλογο της Μασσαλίας στον… έβδομο ουρανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ