Παστόρε : «Δεν ξέρω αν με θέλουν στην Παρί»

Παστόρε : «Δεν ξέρω αν με θέλουν στην Παρί»

Ο Χαβιέρ Παστόρε μίλησε για το μέλλον του, ξεκαθάρισε πως είναι αβέβαιο και τόνισε πως περιμένει να δει τι θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί άπαντες στην Παρί Σεν Ζερμέν να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου, όμως ο Χαβιέ Παστόρε δεν γνωρίζει εάν το ποδοσφαιρικό του μέλλον ταυτίζεται με τον γαλλικό σύλλογο. Ο Αργεντινός διεθνής μεσοεπιθετικός, μετά από επτά χρόνια στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχει ξεκαθαρίσει πως ο κύκλος του στην ομάδα του Παρισιού κλείνει και το καλοκαίρι θέλει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Πλέον ακόμα μια φορά σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν ξέρει αν τον θέλουν στη γαλλική ομάδα, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στη διοίκηση.

«Είμαι εδώ πολύ καιρό. Δεν γνωρίζω εάν ο σύλλογος θέλει να με κρατήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ούτε εάν θα μείνει ο Ουνάϊ, ούτε ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα. Η κατάσταση είναι ρευστή και όλα μπορεί να αλλάξουν από την μία ημέρα στην άλλη. θα περιμένω και θα συζητήσω με την διοίκηση για να αποφασίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ