Επέστρεψαν στην Παρί Σεν Ζερμέν οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος

Επέστρεψαν στην Παρί Σεν Ζερμέν οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος

Οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος μετά την άδεια που είχαν λόγω του Μουντιάλ επέστρεψαν στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά τους Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι (21/12), οι Βραζιλιάνοι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα (22/12), σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου. «Επιστρέφουν στις προπονήσεις», ανέφερε η Παρί, 13 μέρες μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στα πέναλτι, στα προημιτελικά του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία.

Στον λογαριασμό της Παρί στο Instagram, ο Μαρκίνιος εθεάθη στο γήπεδο να κάνει διάφορες σωματικές ασκήσεις, αλλά και στατικό ποδήλατο στο γυμνατήριο, όπως ο Εμπαπέ, ο οποίος επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο τρεις ημέρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Παρί δεν διευκρίνισε εάν ο Νεϊμάρ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι δύο Βραζιλιάνοι επωφελήθηκαν από δέκα μέρες ξεκούρασης μετά το Μουντιάλ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, Λιονέλ Μέσι έχει πάρει αρκετές μέρες άδεια και δεν αναμένεται πριν από το 2023. Οι υπόλοιποι παίκτες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν ήδη επιστρέψει στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ την Τετάρτη (28/12) για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ