Επέστρεψαν στις προπονήσεις της Παρί οι Εμπαπέ και Χακίμι

Επέστρεψαν στις προπονήσεις της Παρί οι Εμπαπέ και Χακίμι

Στη διάθεση του Γκαλτιέ βρίσκονται ξανά οι Εμπαπέ και Χακίμι.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ και ο Μαροκινός αμυντικός Ατσράφ Χακίμι, οι οποίοι είχαν άδεια δέκα ημερών μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, επέστρεψαν σήμερα (12/1) στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος γαλλικής της πρωτεύουσας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες των δύο ποδοσφαιριστών που μπαίνουν στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου, γράφοντας: «Καλώς ήλθατε πίσω στην προπόνηση».

Διαβάστε επίσης: Η ιστορική επίδοση του Ολυμπιακού στην Euroleague (vids)

Επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι δύο παίκτες είχαν λάβει μέρος στους δύο αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1 κόντρα στη Στρασμπούρ (2-1), στις 28 Δεκεμβρίου και στη Λανς (ήττα 3-1), η 1η Ιανουαρίου, πριν αναχωρήσουν για δεκαήμερες διακοπές.

Οι δύο τους ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Νέα Υόρκη, και παρακολούθησαν έναν αγώνα NBA μεταξύ των Μπρούκλιν Νετς και των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, εικόνες από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατά τον οποίο ο Μπαπέ είχε ξεχωρίσει με χατ-τρικ παρά την ήττα της Γαλλίας από την Αργεντινή, προβλήθηκαν στη γιγαντιαία οθόνη της αίθουσας, προκαλώντας χειροκροτήματα για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπαπέ και ο Μαροκινός συμπαίκτης του έλαβαν επίσης φανέλες από τον σούπερ σταρ των Νετς, Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πήγε να τους χαιρετήσει. Ο επόμενος αγώνας των Παριζιάνων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, εκτός έδρας με τη Ρεν στη Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ