Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς 1-1: «Έμφραγμα» στο 96′ για τους Παριζιάνους

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς 1-1: «Έμφραγμα» στο 96′ για τους Παριζιάνους

Μια «μαχητική» Ρεμς... ξέρανε στο 96' την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι και έβαλε μπουρλότο στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Και εκεί όπου η Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε πως έβρισκε την λύση χάρη στο γκολ του Νειμάρ (51′), ήρθε η αποβολή του Βεράτι (59′), να δώσει το δικαίωμα στην Ρεμς να ελπίζει μέχρι το φινάλε. Μια ελπίδα που τελικά δικαιώθηκε μιας και ο Μπαλόγκουν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 90+6, για να χαρίσει τον «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του, αλλά και να βάλει παράλληλα… φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο 1ο μέρος και το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ. Ο Γεβάν Ντιούφ ήταν άψογος κάτω από τα καρέ του και αντιμετώπισε με επιτυχία κάθε κίνδυνο. Τελικά την άμυνα της Ρεμς «ξεκλείδωσε» ο Νειμάρ στο 51′, αφού πρώτα… ξάπλωσε τον Ντιούφ για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων: Πασατέμπος κορυφής με… πέναλτι και αποβολές για την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας

Το παιχνίδι πήρε άγριο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πλησιάζουν μέχρι την αντίπαλη εστία, αλλά να μην κάνουν σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια. Το γκολ που χάρισε τον σπουδαίο βαθμό στους φιλοξενούμενους πέτυχε Μπαλογκούν, με τον Άγγλο να νικά στο τετ α τετ τον Ντοναρούμα, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ