Μπάχαλο τα αποδυτήρια της Παρί

Μπάχαλο τα αποδυτήρια της Παρί

Ο ξενερωμένος Μέσι και η έξοδο σε κλαμπ της Μαδρίτης. Τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν έτοιμα να εκραγούν...

Εμπαμπέ, Μέσι, Νεϊμάρ, Ράμος, Ντοναρούμα. Οι παραπάνω είναι κάποια από τα πολλά αστέρια που έχει στο δυναμικό της η Παρί.

Το διοικητικό καθεστώς των Καταριανών έχει διαθέσει γη και ήδωρ τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να μετακομίσουν στο Παρίσι παγκόσμιοι αστέρες, όπως οι παραπάνω ωστόσο η φετινή χρονιά για τους Παριζιάνους αποτελεί ακόμη μια τρύπα στο… νερό.

Με δεδομένο έναν ακόμα πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League και το μέλλον ορισμένων πρωτοκλασάτων ονομάτων στον «αέρα» (Μέσι, Νεϊμάρ), το γαλλικό RMC μπήκε στη διαδικασία να αναλύσει το μαύρο κουτί της Παρί.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε με ποιον θέλει να γίνει συμπαίκτης ο Βαλμπουενά!

Το συγκεκριμένο μέσο αποκαλύπτει πως πρόσφαρα ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, περνώντας στα ψιλά μιας και ο τεχνικός της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιε θέλησε να μην αναταράξει και άλλο τα νερά.

Ο γενικότερος εκνευρισμός και το αρνητικό κλίμα, πάντως, έχουν επηρεάσει και τον Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο μάλιστα να παρουσιάζεται κάπως… ξενερωμένος στις προπονήσεις.

Ωστόσο αυτό που έρχεται να επιδείξει το πόσο τραγική είναι η κατάσταση στις τάξεις της Παρί είναι το περιστατικό που συνέβη την περασμένη σεζόν. Σύμφωνα με το «RMC», οι παίκτες των Παριζιάνων είχαν κανονίσει νυχτερινή έξοδο στη Μαδρίτη ενόψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τους «16» του Champions League, με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να επικοινωνεί μαζί τους και να τους αναγκάζει να μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ