H Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Νεϊμαρ, αλλά…

H Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Νεϊμαρ, αλλά…

Κανείς δεν αντέχει το χρυσό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και τα τσακισμένα του πόδια…

Η Παρί αλλάζει πολιτική. Οι ευρωπαϊκές αποτυχίες δεν επιτρέπουν το ίδιο μοντέλο. Έδωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά προκοπή δεν είδε. Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις αναμφίβολα ο Νεϊμαρ.

Ποιος θα κάνει τη χάρη στους Παριζιάνους; Κανείς.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ο «έμπειρος» Ολυμπιακός και οι πιθανότητες των… από κάτω να κάνουν την έκπληξη

Με συμβόλαιο με την ΠΣΖ μέχρι το 2027, ο Νεϊμάρ είναι αδύνατο να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλο που οι Εμίρηδες θα ήθελαν πολύ να τον ξεφορτωθουν, κανένας σύλλογος δεν θα μπορέσει να αντέξει οικονομικά τους όρους του Βραζιλιάνου. Πολύ περισσότερο τους επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς του και την τάση του για πάρτι ως τα ξημερώματα…

Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται την καριέρα του σαφώς τον αδικεί. Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ, από τότε που υπέγραψε στους Παριζιάνους, δεν προσέφερε παρά ελάχιστα. Μεταξύ βραδιών κραιπάλης και τραυματισμών, ο Βραζιλιάνος διεθνής χάθηκε στον δρόμο της αρχικής αποθέωσης και της αμφισβήτησης.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το μέλλον του τα επόμενα χρόνια, αλλά o 31χρονος πια άσος έχει ξεκάθαρα αποτύχει στην Παρί. Ο παίκτης που θεωρήθηκε άξιος κληρονόμος του Πελέ είναι σήμερα σκιά του εαυτού του.

Ποιος θα του δώσει τα 36 εκατομμύρια ευρώ που έχει ως ετήσιες απολαβές στην Παρί;

Η Μπαρτσελόνα ονειρευόταν να τον επαναφέρει πριν από δύο χρόνια, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο ίδιος κάθεται στο συμβόλαιό του. Αν κάποιος ονειρεύεται να τον διώξει είναι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφι. Ο Νεϊμαρ πάντως του είπε ότι δεν θα φύγει αυτό το καλοκαίρι. Μόνο αν του καταβάλουν όλο το συμβόλαιο. Άλλα τέσσερα χρόνια μέχρι το τελευταίο ευρώ. Δηλαδή, 140 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νεϊμάρ ξέρει πολύ καλά ότι η σεζόν του κάθε άλλο παρά επιτυχημένη είναι, ενώ επίσης γνωρίζει ότι κανένας σύλλογος δεν θα θέλει να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Το επόμενο; Αν ξεπεράσει τους τραυματισμούς του θα πρέπει να ξυπνήσει και να παίξει μπάλα. Απίθανο. Στη Γαλλία τον κατηγορούν ότι είναι πιο συγκεντρωμένος στην προσωπική του ζωή παρά στην επαγγελματική.

Αν δεν αλλάξει τις κακές του συνήθειες, είναι δύσκολο να τον δούμε να συνεχίζει την καριέρα του σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θα κάθεται ως τα 35 του στην Παρί και θα εισπράττει. Το πιο πιθανό, κάποια στιγμή, είναι να τελειώσει την καριέρα του στον Κόλπο, ειδικά επειδή είναι ο μόνος προορισμός στον οποίο οι σύλλογοι μπορούν να ξοδέψουν τεράστιους μισθούς και να ανταποκριθούν στις μισθολογικές απαιτήσεις μεγάλων παικτών (π.χ. Ρονάλντο).

Για Ευρώπη με την οικονομία να καταρρέει το μόνο που μπορεί να πει κανείς στην Παρί για τον Νεϊμαρ είναι «ας πρόσεχε». Άσε που σε σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα ο Νεϊμαρ δεν περνάει τα ιατρικά τεστ…

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ