Ανζέ – Μαρσέιγ 1-1 (Vid)

Ανζέ – Μαρσέιγ 1-1 (Vid)

Η Μαρσέιγ ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, όμως το ένστικτο επιβίωσης των γηπεδούχων ήταν ικανό για να τους δώσει σημαντικό βαθμό παραμονής, με το τελικό 1-1 να τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Έχασε έδαφος η Μαρσέιγ στη μάχη που δίνει για την 3αδα, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ανζέ. Στο -1 από τη Μονακό οι Μασσαλοί, ενώ η Ανζέ με τον βαθμό που πήρε αποσπάστηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 81′ πέρασε στο παιχνίδι ο Μήτρογλου χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Γκαρσία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρσέιγ που μόλις στο 3′ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τοβέν που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουτέγ για το 0-1. Από το γκολ του Τοβέν και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Μαρσέιγ να μη μπορεί να κλειδώσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ και τελικά να το πληρώνει στο 79′.

Ο Τάιτ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Τραορέ και άλλαξε πορεία όσο θα έπρεπε για να καταλήξει στα δίχτυα του Πελέ.

Ο Γκαρσία προσπάθησε να ανανεώσει την επίθεση του ρίχνοντας στην μάχη τον Μήτρογλου στο 81′. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει όλους τους χώρους και δεν επέτρεψαν στη Μαρσέιγ να απειλήσει.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ