Απολογήθηκε ο Μέσι: «Ζητώ συγγνώμη, δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι» (vid)

Απολογήθηκε ο Μέσι: «Ζητώ συγγνώμη, δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι με βίντεο που δημοσίευσε στα social media ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν για το ταξίδι στην Αραβία που προκάλεσε την τιμωρία του από την ομάδα.

Το σίριαλ με τον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, προκάλεσε οργή του γαλλικού συλλόγου όταν ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία χωρίς άδεια από τον Κριστόφ Γκαλτιέ μετά την ήττα των Παριζιάνων από την Λοριάν με 3-1 για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Παρί τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων ενώ υπήρξε αντίδραση και των οπαδών της Παρί. Ο Μέσι δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο στους λογαριασμούς του, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και ανέφερε ότι πλέον περιμένει την απόφαση του συλλόγου όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Ντόρτμουντ η Μίλαν και ο… Ζοάο Φέλιξ

«Νόμιζα ότι θα είχαμε μια μέρα άδεια μετά το παιχνίδι, όπως συνέβαινε πάντα. Είχα οργανώσει αυτό το ταξίδι και δεν μπορούσα να το ακυρώσω. Το είχα ήδη ακυρώσει στο παρελθόν. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και περιμένω τι θέλει να κάνει ο σύλλογος μαζί μου», ανέφερε ο Pulga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ