Ο Νεϊμάρ ετοιμάζει κρουαζιέρα, με «χρυσό» εισιτήριο!

Ο Νεϊμάρ ετοιμάζει κρουαζιέρα, με «χρυσό» εισιτήριο!

Ο Νεϊμάρ διοργανώνει από τώρα χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στη Βραζιλία προσκαλώντας το κοινό να ταξιδέψει μαζί του, με ρο κόστος να ξεκινά από τα 800 ευρώ.

Το ποδοσφαιρικό τοπίο γύρω από το μέλλον του Νεϊμάρ, παραμένει θολό. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται για ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ.

Στα μη ποδοσφαιρικά πάντως, η νέα σεζόν είναι σίγουρο πως θα βρει τον Νεϊμάρ… εν πλω. Την ώρα που κορυφαία κλαμπ της Premier League παρακολουθούν την περίπτωσή του, ο Βραζιλίανος διοργανώνει τη δική του πολυτελή κρουαζιέρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Πεπ βρήκε έναν… Μπουσκέτς, στο πρόσωπο του Στόουνς (pic, vid)

Συγκεκριμένα, το «Ο Νέι στην ανοιχτή θάλασσα», θα είναι ένα χριστουγεννιάτικο τετραήμερο ταξίδι από το λιμάνι του Σάντος, το οποίο θα ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου με προορισμό το Ρίο Ντε Τζανέιρο και άφιξη στις 29 του μήνα. Το φθηνότερο εισιτήριο αγγίζει τα 800 ευρώ ενώ οι τιμές φτάνουν μέχρι τα 1.190 ευρώ.

Το κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο θα είναι παρών και ο Νεϊμάρ (εν μέσω της νέας αγωνιστικής περιόδου) είναι το υπερπολυτελές «MSC Preziosa», 18 ορόφων το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πριβέ σουίτες, κινηματογράφο 4D, γήπεδο μπόουλινγκ, καζίνο, προσομοιωτή Formula 1, κολυμβητήριο και θέατρο.

«Παιδιά, τον Δεκέμβριο θα γίνει η πρώτη κρουαζιέρα. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και δεν μπορείτε να το χάσετε αυτό. Είστε έτοιμοι για τις τρεις πιο συναρπαστικές μέρες της ζωής σας; Επομένως, μην μείνετε έξω από αυτό και εγγυηθείτε την καμπίνα σας τώρα. Τα λέμε στο πλοίο», αναφέρει ο Νεϊμάρ στη διαφήμιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ