Παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο Ρίκο

Παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο Ρίκο

Τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο μετά το ατύχημα που είχε ο Ισπανός τερματοφύλακας και την πτώση του από το άλογό του.

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, παραμένει σε σταθερή κατάσταση, υπό καταστολή και στενή παρακολούθηση στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), ανέφερε την Τετάρτη το νοσοκομείο Virgen del Rocio της Σεβίλλης, όπου εισήχθη την περασμένη Κυριακή με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τις οπλές αλόγου, κατά τη διάρκεια του Romeria del Rocio, στην Ουέλβα.

Πηγές από το νοσοκομείο της Ανδαλουσίας ενημέρωσαν το ισπανικό πρακτορείο EFE την Τετάρτη ότι ο Ρίκο εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση «μετά από 72 ώρες εξέλιξης στη μονάδα εντατικής θεραπείας», όπου παραμένει λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμών του.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

«Παραμένει υπό την επίδραση καταστολής, με στενή παρακολούθηση και φροντίδα από την ομάδα εντατικής ιατρικής και σε συμφωνία με άλλους ειδικούς με διεπιστημονικό τρόπο», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Ο Σέρχιο Ρίκο δέχτηκε πολλές κλωτσιές στο κεφάλι από ένα άλογο όταν βρισκόταν στο έδαφος, αφού έπεσε από το άλογό του, σύμφωνα με μαρτυρίες. Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί της Κυριακής, ενώ ο τερματοφύλακας της Παρί συμμετείχε σε τοπικό προσκύνημα, έφιππος. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Virgen del Rocío.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ