Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 2-3: Της χάλασε την φιέστα

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 2-3: Της χάλασε την φιέστα

Στο «αντίο» των Μέσι και Σέρχιο Ράμος η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 κόντρα στη Κλερμόν στο φινάλε της σεζόν, έχοντας ωστόσο εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον φετινό τίτλο της Ligue 1 (12ο στην ιστορία της).

Στον απόηχο της αποχώρησης των Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι από την «Πόλη του Φωτός», αλλά και σε ένα βαρύ κλίμα λόγω του γεγονότος με τον Σέρχιο Ρίκο η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Κλερμόν στο φινάλε της σεζόν, έχοντας ωστόσο εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον φετινό τίτλο της Ligue 1 (12ο στην ιστορία της).

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ράμος στο 16′ με εκπληκτική κεφαλιά, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να γράφει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα, με τον Καστιέν να μειώνει στο 24′ σε 2-1 σε ένα χορταστικό πρώτο ημίωρο το οποίο περιέλαμβανε τρία τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει ο Κορδόν για τις μεταγραφές, τις παρεμβάσεις του και το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του


Στο 37′ ο Κιέ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-2 από τα έντεκα βήματα, ωστόσο η εκτέλεση του ήταν εντελώς άστοχη. Ότι δεν κατάφερε ο 27χρονος Γάλλος άσος το έκανε στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ζεφάν στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Κιέ να κάνει το 2-3 στο 63′ «σβήνοντας» έτσι την χασούρα από το δικό του χαμένο πέναλτι, με το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων να παραμένει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Μπιτσιαμπού, Ράμος, Ντανίλο, Χακιμί, Βιτίνια, Βεράτι, Ζαΐρ Εμερί, Μέσι, Εκιτικέ, Εμπαπέ

ΚΛΕΡΜΟΝ: Ντιο, Σεϊντού, Βιετέσκα, Κοφρίζ, Ζεφάν, Γκοναλόν, Γκαστιέν, Μπόρζες, Τσαμ, Κιεΐ, Ρασάνι.

Επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας επί της Ανζέρ και σε συνδυασμό με την ήττα της Οσέρ από την Λάνς (3-1), η Νάντ κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, έστω και στο φινάλε της σεζόν.

Τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής:
Αζαξιό – Μαρσέιγ 0-0
Οσέρ – Λανς 1-3
Μονακό – Τουλούζ 1-2
Λοριάν – Στρασμπούρ 2-1
Ναντ – Ανζέ 1-0
Νις – Λιόν 3-1
Παρί – Κλερμόν 2-3
Μπρεστ – Ρεν 1-2
Ρεμς – Μονπελιέ 1-3
Τρουά – Λιλ 1-1

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ