Οι Γάλλοι μιλούν για συζητήσεις Παρί – Κονσεϊσάο (pic)

Οι Γάλλοι μιλούν για συζητήσεις Παρί – Κονσεϊσάο (pic)

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, αποτελεί το νέο όνομα που βρίσκεται στη λίστα της Παρί για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

H Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να αναζητά προπονητή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της ομάδας, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να είναι το νέο όνομα που ακούγεται έντονα από τα γαλλικά ΜΜΕ.

Εφ’ όσον ξεκαθαρίστηκε πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και η Παρί δεν συμφώνησαν να αναλάβει ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Παρισιού, η γαλλική «Le Parisien», παρουσιάζει τον Κονσεϊσάο ως πιο πιθανό αντικαταστάτη του Γκαλτιέ.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Μια ανάσα από Πάβισιτς

Ο δημοσιογράφος, Αμπντελά Μπουλμά, μιλώντας στο γαλλικό RMC, κάνει λόγο για ολοένα πιο έντονες και ένθερμες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Κονσεϊσάο έχει συμβόλαιο με την Πόρτο ως το καλοκαίρι το 2024, ενώ αυτή τη στιγμή, η ρήτρα αποδεύσμευσής του τοποθετείται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πορτογάλος τεχνικός έχει ξαναπεράσει από την Ligue 1, τη σεζόν 2016-2017 όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ναντ, πριν αναλάβει τους «Δράκους».

Στο παρελθόν είχαν ακουστεί ξανά φήμες περί προσέγγισης της Παρί στον Κονσεϊσάο, όταν αποχωρούσε από τον σύλλογο ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ο πορτογάλος εκπροσωπείται από τον συμπατριώτη του, Χόρχε Μέντες, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και έχει φέρει πολλούς παίκτες στην Παρί, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ