Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τσάβι Σίμονς – Τι κρίνει το μέλλον του στους Παριζιάνους

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τσάβι Σίμονς – Τι κρίνει το μέλλον του στους Παριζιάνους

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε πίσω τον Τσάβι Σίμονς, με το μέλλον του παίκτη να κρίνεται από δύο συγκεκριμένους αθλητές.

Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τσάβι Σίμονς αποχώρησε, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο άλλοτε παίκτης της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα μεταπήδησε πέρυσι στην PSV, προερχόμενος από τη γαλλική ομάδα, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όλα αυτά καθώς οι Παριζιάνοι πλήρωσαν την ειδική ρήτρα των 6 εκατ. ευρώ που είχαν προσθέσει στη συμφωνία τους με τους Ολλανδούς.

Ο Σίμονς είχε φύγει από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι το 2019, ενώ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του το 2021 και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας.

Την παρελθούσα σεζόν ο Σίμονς βοήθησε την Αϊντχόφεν να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ πανηγύρισε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Eredivisie. «Έγραψε» συνολικά 48 συμμετοχές με απολογισμό 22 γκολ και 12 ασίστ στη θητεία του στην PSV.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίμονς θα επιστρέψει στο Παρίσι μόνο αν δοθεί δανεικός, αφού θα κρατήσουν τον Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Η απόφαση αναμένεται την Τρίτη στο στρατόπεδο της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ