Επέστρεψε στο Παρίσι ο Νεϊμάρ και αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρί (pics & vid)

Επέστρεψε στο Παρίσι ο Νεϊμάρ και αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρί (pics & vid)

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του.

O Νεϊμάρ επέστρεψε σήμερα (17/8) στο Παρίσι για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν, την επόμενη ημέρα της μεταγραφής του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ. Ο Βραζιλιάνος, που έχει υπογράψει για δύο χρόνια στον σύλλογο του Ριάντ, πέρασε το πρωί από το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ντυμένος με καπέλο, λευκό μπλουζάκι και μαύρο σορτσάκι, ο 31χρονος Βραζιλιάνος σταρ χαιρέτησε έναν έναν τους πρώην συμπαίκτες του. Ανάμεσά τους αγκάλιασε επίσης τον Κιλιάν Μπαπέ παρά τις φήμες για τεταμένη σχέση τους και το πρόσφατο like του στα δίκτυα που υποδήλωνε ότι ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας είχε ζητήσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη με Μάικ Τζέιμς!

Μπροστά από τα γήπεδα της προπόνησης, ο Νεϊμάρ… δέχθηκε τιμητική φρουρά από τους παίκτες και το επιτελείο. Μπήκε ορμητικά μέσα, προστατεύοντας το κεφάλι του για να αποφύγει ένα… ντους από φιλικά χαστούκια. Κάτω από το ξεκαρδιστικό βλέμμα του Μπαπέ. Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ πόζαρε για μια ομαδική φωτογραφία στην οποία κρατούσε από τον ώμο τον Μάρκο Βεράτι, τον οποίο επίσης φλερτάρει η Αλ Χιλάλ.

Κάπως έτσι τελείωσε η περίοδος του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, έξι χρόνια μετά την άφιξή του στο Παρίσι, από την υπογραφή του το 2017, όταν η πρωταθλήτρια Γαλλίας τον έκανε το πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία. Μη μπορώντας να οδηγήσει τη γαλλική ομάδα στην κατάκτηση του Champions League, κάτι για το οποίο και αποκτήθηκε, απομακρύνεται από τα ευρωπαϊκά φώτα της δημοσιότητας, μεταναστεύοντας στη Σαουδική Αραβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ