Απέρριψε την Λιόν ο Πότερ

Απέρριψε την Λιόν ο Πότερ

Ο Γκρέιαμ Πότερ φαίνεται πως απέρριψε πρόταση της Λιόν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όπως αποκαλύπτουν στην Αγγλία.

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και της Μπράιτον, Γκρέιαμ Πότερ αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της Λιόν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Η απόφαση του Άγγλου προπονητή δεν έχει να κάνει ούτε με τα λεφτά, ούτε με το πρωτάθλημα, την χώρα και την ομάδα. Διότι όπως αποκαλύπτουν στην Αγγλία, ο Πότερ απλά δεν νιώθει έτοιμος να ξανά επιστρέψει στους πάγκους.

Η Λιόν βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λοράν Μπλάν. Η 8 φορές κάτοχος του τίτλου στην Γαλλία έχει ξεκινήσει τραγικά τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού μετά από 4 αγώνες μετράει 1 ισοπαλία και 3 ήττες, έχοντας ταυτόχρονα 3 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό!

Ο Πότερ δεν έχει ξανά προπονήσει ομάδα μετά την απομάκρυνση του από την Τσέλσι στα μέσα της περασμένης σεζόν. Μάλιστα οι Άγγλοι αναφέρουν πως δεν την απέρριψε αμέσως καθώς του φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως εν τέλει δεν ένιωσε έτοιμος να ξανά γυρίσει τα γήπεδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ