Ολλανδία – Ελλάδα με Stoiximan Master!

Ολλανδία – Ελλάδα με Stoiximan Master!

Προκριματικά Euro 2024: Παιχνίδι-ορόσημο για την Ελλάδα απέναντι στην Ολλανδία, επικίνδυνο αουτσάιντερ η Ουγγαρία στο Βελιγράδι

Επιστροφή στη δράση για την προκριματική φάση του Euro 2024, με τις αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων. Η Ελλάδα συμμετέχει στη διαδικασία από το Group B και αγωνίζεται στην Ολλανδία, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

 

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

 

Η Γαλλία με 4/4 οδηγεί την κούρσα της κορυφής, η Ελλάδα ακολουθεί στους έξι βαθμούς, ενώ Ιρλανδία και Ολλανδία έχουν από τρεις, με το Γιβραλτάρ στην τελευταία θέση και 0/4. Οι «οράνιε» ωστόσο έχουν και ένα ματς λιγότερο.

 

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της κόντρα σε Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, το πάλεψε απέναντι στη Γαλλία αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε 1-0 στο Παρίσι με γκολ του Εμπαπέ στο 55′, δίχως πάντως να απειλήσει ιδιαίτερα, ειδικά μετά την αποβολή του Μαυροπάνου στο 69′. Κράτησε τη μπάλα στο συμπαθητικό ποσοστό του 41%, εντούτοις δεν είχε τις λύσεις για να δημιουργήσει συνθήκες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.

 

Η Ολλανδία στην πρεμιέρα της γνώρισε βαριά ήττα 4-0 από τους «τρικολόρ» και έβγαλε -αναμενόμενα- αντίδραση στο 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Είναι το δεύτερο φαβορί του ομίλου πίσω από τη Γαλλία, με ρόστερ που προδιαθέτει για καλή πορεία στη διοργάνωση. Της λείπει ωστόσο ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα στα ματς που «καίνε». Το ταλέντο πάντως περισσεύει στους «οράνιε», που ψάχνουν χρόνια μια ξεχωριστή διάκριση σε ένα μεγάλο τουρνουά.

 

Το παιχνίδι στο Philips Stadion (21:45) θα κρίνει πολλά στην οικονομία του ομίλου. Στην Ελλάδα το κλίμα είναι λίγο περίεργο, καθώς οι κλήσεις του Πογέτ προκάλεσαν αντιδράσεις, με παίκτες όπως οι Κωνσταντέλιας, Βαγιαννίδης, Δουβίκας, Φορτούνης να μένουν εκτός και τον τελευταίο να ανακοινώνει την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα.

 

Η Ολλανδία έχει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα, ωστόσο συχνά δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στις απαιτήσεις του φαβορί. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Ολλανδία Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Σερβία και Ουγγαρία συγκρούονται στο Rajko Mitic του Βελιγραδίου (21:45), στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Group G. Η Σερβία «καθάρισε» κόντρα σε Λιθουανία (2-0) και Μαυροβούνιο (2-0), ωστόσο «κόλλησε» στο 1-1 με τη Βουλγαρία στη Σόφια. Είχε την κατοχή μπάλας με 62%, ήταν όμως φλύαρη και το 0.49 xG δείχνει την αδυναμία της να απειλήσει με συνέπεια. Έμεινε πίσω στο σκρο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έσωσε όμως τον βαθμό με τον Λάζοβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Τον ίδιο απολογισμό έχει και η Ουγγαρία, έστω κι από διαφορετικό… μονοπάτι. Επικράτησε 3-0 της Βουλγαρίας στην πρεμιέρα, έμεινε στο 0-0 με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα και νίκησε 2-0 την Λιθουανία. Ομάδα με πολλή πειθαρχία και μεθοδική στο χορτάρι η Ουγγαρία, έχει υπομονή στο παιχνίδι της και πλέον επέστρεψε στο προσκήνιο. Η πορεία της την τελευταία τριετία είναι σταθερά ανοδική και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

 

Το ρόστερ της Σερβίας είναι σε υψηλό επίπεδο, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και πολλές παραστάσεις. Οι Μαγυάροι με τη σειρά τους διαθέτουν μια πολύ καλή φουρνιά, με ξεκάθαρους ρόλους στο χορτάρι και ομοιογένεια. Φαβορί οι γηπεδούχοι, εντούτοις το ματς είναι πιο δύσκολο από όσο φαντάζει σε θεωρητικό επίπεδο. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 3,5 οφσάιντ στο ματς σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ