Νις – Μαρσέιγ 1-0: Επιστροφή στις… ήττες πριν την ΑΕΚ

Νις – Μαρσέιγ 1-0: Επιστροφή στις… ήττες πριν την ΑΕΚ

Η Μαρσέιγ έκανε ένα... διάλειμμα με τη νίκη επί της Χάβρης και απόψε (21/10) επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, αφού ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Νις λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Nις και Μαρσέιγ διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στο «Allianz Riviera» με τους γηπεδούχους να παίρνουν εν τέλει τη νίκη με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι Μασσαλοί υπέστησαν έτσι ακόμη μία ήττα λίγες μέρες πριν την αναμέτρησή τους με την ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League, δείχνοντας έτσι πως η νίκη επί της Χάβρης με σκορ 3-0 ήταν απλά μια… αναλαμπή και τίποτα περισσότερο.

Έπειτα από ένα κακό πρώτο μέρος χωρίς σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν αρκετά για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες, με την κομβική φάση να συμβαίνει στο 78ο λεπτό, όταν η Μαρσέιγ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Μπαλέρντι.

Η Νις δεν έχασε καθόλου χρόνο, και δύο λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, σκοράροντας με τον Εβάν Γκεσάν ο οποίος έκανε και το 1-0. Τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά της συνάντησης και έτσι το 1-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΝΙΣ: Μπούλκα, Ντάντε, Λοτόμπα (43’ Ροσάριο), Ενταγισμιγέ, Τοντιμπό, Σανσόν (72’ Κλοντ Μορίς), Μπαρντ, Μπουνταουί, Λαμπόρντ, Μπογκά (90+5’ Περό), Μοφί (72’ Γκεσάν)

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάου Λόπεθ (59’ Μπλάνκο), Μπαλέρντι, Λόντι, Εμπεμπά, Κλος (46’ Μουρίγιο), Ρονζιέ, Ουναχί (56’ Βερετού), Αρίτ (81’ Κοντογκμπιά), Σαρ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ (81’ Μεϊτέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ