Τα είπε «έξω από τα δόντια» ο Μαρθελίνο: «Η Μαρσέιγ δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος όσο θα ήθελε»

Τα είπε «έξω από τα δόντια» ο Μαρθελίνο: «Η Μαρσέιγ δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος όσο θα ήθελε»

Ο Μαρθελίνο αποτελεί παρελθόν από την Μαρσέιγ, καθώς πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα και το κακό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, με τον ίδιο να ξεσπά κατά «Φωκαών».

Ο Μαρθελίνο αντικαταστάθηκε στον πάγκο της Μαρσέιγ από τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεσπά κατά της πρώην ομάδας του.

Ο Μαρθελίνο μιλώντας στην «L’ Equipe», αποκαλύπτοντας την ενόχλησή του για τον τρόπο που αποχώρησε από τη Μαρσέιγ και τόνισε πως «δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος όσο θα ήθελε να είναι», ενώ στάθηκε και στην μεγάλη επιρροή που ασκούν στη διοίκηση της ομάδας οι οργανωμένοι οπαδοί.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Σε αναμονή για Μάνου Γκαρθία

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρθελίνο:

«Πέρασα είκοσι χρόνια ως προπονητής και σχεδόν είκοσι χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης πριν, και δεν το είχα ξαναδεί αυτό στη ζωή μου. Και δεν νομίζω ότι θα το ξαναδώ. Τουλάχιστον το ελπίζω πραγματικά. Είναι ένας τρόπος που απέχει πολύ από αυτό που θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα, το 2023, σε μια πολιτισμένη χώρα. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος, αλλά υπάρχουν όρια.

Η πολύ σύντομη εμπειρία μου με κάνει να πιστεύω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο, όπου η δημιουργία ενός έργου είναι απολύτως αδύνατη. Επειδή ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από λίγους. Οι σοβαροί σύλλογοι οδηγούνται από την κορυφή και κάθε πρόβλημα, κάθε κατάσταση αντιμετωπίζεται και τιμωρείται αν χρειαστεί.

Οι οπαδοί είναι υποστηρικτές, μεταδίδουν πάθος και είναι απαραίτητοι. Το να ζεις εντός έδρας αγώνες στο Βελοντρόμ είναι μαγικό, πραγματικά, είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχω ζήσει. Έτσι οι οπαδοί ενθαρρύνουν, οι προπονητές δουλεύουν και, στο τέλος της σεζόν κάνουμε τον απολογισμό.

Αλλά όχι μετά από δύο μήνες. Αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι όλα είχαν ενορχηστρωθεί εκ των προτέρων. Οι σύλλογοι πρέπει να εξελιχθούν, όχι να υποχωρήσουν. Και η Μαρσέιγ, όπως έχουν τα αποτελέσματα, είναι ένας σύλλογος που αντί να εξελίσσεται οπισθοχωρεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ