Νις-Τουλούζ 1-0: Ο Μοφί της έδωσε τη νίκη και την κράτησε κοντά στη κορυφή

Νις-Τουλούζ 1-0: Ο Μοφί της έδωσε τη νίκη και την κράτησε κοντά στη κορυφή

H Nις συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο φετινό Σαμπιονά, επικρατώντας και της Τουλούζ με 1-0 χάρις στο γκολ του Μοφί

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Νις, η οποία κέρδισε εντός έδρας την Τουλούζ με 1-0 για την 13η αγωνιστική της LIGUE 1 με το γκολ που πέτυχε ο Τερέμ Μοφί.

Η Τουλούζ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα σκόραρε μόλις στο δεύτερο λεπτό, όμως το γκολ που πέτυχε ο Φρανκ Μάγκρι ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης με το 0-0 να παραμένει.

Διαβάστε επίσης: Το deal του Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό – Ο Ραζνάτοβιτς και όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, όμως ήταν αυτοί που σκόραραν κόντρα στη ροή του αγώνα. Η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 54ο λεπτό, με τον Μοφί να εκμεταλλεύεται ιδανικά την πάσα του Σανσόν και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0.

Με αυτή την νίκη η ομάδα από τη Νίκαια παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 29 βαθμούς, ενώ βρίσκεται και στο -1 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδεκάδες

Νις: Μπούλκα, Μπαρντ, Ντάντε, Ροσάριο, Λοτόμπα (72′ Λουσέ), Ντιόπ (46΄ Κλαούντ-Μαουρίς), Σανσόν, Τουράμ, Μπογκά (72′ Περό), Μοφί (84′ Μεντί), Λαμπόρντ (66′ Γκεσάντ)

Τουλούζ: Ρεστέ, Ντέσλερ, Κόστα, Νικολάεσεν, Σουάζο (79′ Σισοκό), Σπίρινγκς, Κάσερες (65′ Ζελαπέρτ Πένα) Ντονούμ (79′ Μπάνγκρε), Σιέρο (91 Μπενγκραουί), Καμάνζι (65′ Ντιαρά), Μάγκρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ