Γκατούζο: «Η ομάδα πρέπει να ανέβει στην βαθμολογία»

Γκατούζο: «Η ομάδα πρέπει να ανέβει στην βαθμολογία»

Ο Τζενάρο Γκατούζο σχολίασε την εμφάνιση της Μαρσέιγ παρά την εντός έδρας νίκη επί της Ρεν με 2-0.

Ο Τζενάρο Γκατούζο, παραδέχθηκε ότι παρά την εντός έδρας νίκη επί της Ρεν με 2-0, η ομάδα του είχε έλλειψη ενέργειας, καθώς πριν από τρεις ημέρες επικράτησε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς του Αγιαξ με 4-3, για το Europa League και τον όμιλο όπου βρίσκονται ακόμη, η ΑΕΚ και η Μπράϊτον.

«Στην πρώτη περίοδο, η ομάδα άσκησε πίεση με λάθος τρόπο», σχολίασε ο προπονητής της Μαρσέιγ και πρόσθεσε: «Επιθετικά, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικό. Υπήρχε φόβος και άγχος. Είναι φυσιολογικό όταν παίζουμε κάθε τρεις ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς… (pic)

Δοκιμάσαμε έναν διαφορετικό τρόπο πρέσινγκ μετά το ημίχρονο, με πιο αμυντική προσέγγιση. Ήταν λίγο καλύτερα, αλλά συνολικά το ματς ήταν δύσκολο, ναι. Αυτό που ήταν σημαντικό σήμερα το απόγευμα (Κυριακή) δεν ήταν ο τρόπος ή η καλή εμφάνιση της ομάδας, αλλά η νίκη.

Για πρώτη φορά στην σεζόν, πετύχαμε δύο διαδοχικές νίκες. Η ομάδα πρέπει να ανέβει στην βαθμολογία. Είδα παίκτες πολύ προβληματισμένους, δεν μου άρεσαν τα πρόσωπά τους στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια φαινόταν σαν να χάναμε με 3-0, ενώ νικούσαμε με 1-0.

Έμοιαζαν σαν να μην είχαν πια δύναμη. Ξέραμε ότι έπρεπε να υποφέρουμε, αφού ξοδέψαμε πολλή ενέργεια την Πέμπτη στο Europa League. Επρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, να μην κρατήσουμε αυτόν τον φόβο. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που επέστρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε περισσότερες μπάλες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ