Αυτόν θέλουν ως αντί-Γκρόσο στη Λιόν

Αυτόν θέλουν ως αντί-Γκρόσο στη Λιόν

Η διοίκηση της Λιόν απέλυσε τον Φάμπιο Γκρόσο και αυτό στοχεύει ως αντικαταστάτη του.

Αυτή την εβδομάδα, η διοίκηση της Λιόν απέλυσε τον Φάμπιο Γκρόσο που δεν κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε απολογισμό 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη, δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει την αποστολή του.

Για να τον αντικαταστήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, η διοίκηση των «Λιονέ» βασίστηκε στον Πιερ Σατζ. Ο νέος μεταβατικός προπονητής ξεκίνησε την αποστολή του με νέα ήττα, από τη Λανς (2-3), όμως το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του ήταν αρκετό για να καθησυχάσει τους οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη στο Ισραήλ για τον Παναθηναϊκό – «Είναι δυσαρεστημένος, θέλει να φύγει»

Ωστόσο, η Ολιμπίκ Λιόν, που τον υπολογίζει και για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ αυτή την Τετάρτη, εξακολουθεί να ψάχνει νέο προπονητή. Αρκετά ονόματα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο, από τον Μπρούνο Τζενέσιο μέχρι τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και κυρίως τον Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Τύπος της Μαρσέιγ αποκάλυψε ότι υπήρχαν επαφές με τον Αργεντινό προπονητή που απολύθηκε από τη Φλαμένγκο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο πρόεδρος Τζον Τέξτορ το διέψευσε στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Απολύτως ψευδές. Δεν επικοινώνησα ποτέ με κανέναν προπονητή για να αντικαταστήσω τον Φάμπιο. Παραμένω πολύ υποστηρικτικός στον Φάμπιο Γκρόσο», είπε, πριν απολύσει τελικά τον Γκρόσο.

Όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Εκτός από την αποχώρηση του Γκρόσο, η Λιόν επισημοποίησε την άφιξη του Ντέιβιντ Φρίο ως νέου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου. Ο Ισπανός έρχεται από την Μαρσέιγ όπου είχε ήδη συνεργαστεί με τον Χόρχε Σαμπάολι, κι αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Equipe, οι δύο άνδρες έχουν επανασυνδεθεί τις τελευταίες ώρες. Ακόμα καλύτερα, ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ άρχισε να παρακολουθεί αγώνες της Λιόν για να «μετρήσει τη θερμοκρασία» και κρατά σημειώσεις για την ομάδα.

Άλλο ένα θετικό σημείο, ο Σαμπάολι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ζουνίνιο που μόλις διορίστηκε νέος σύμβουλος των Τζον Τέξτορ και Eagle Football. Αρκετά για να διευκολύνουν σημαντικά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των πλευρών.

Η γαλλική εφημερίδα εξηγεί ότι το μόνο που θα μπορούσε πλέον να κάνει Αργεντινό τεχνικός να διστάσει παραμένει η ανησυχητική τελευταία θέση στην κατάταξη της Λιόν. Όμως ο Χόρχε Σαμπάολι, μέχρι σήμερα, δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στο να καθίσει στον πάγκο μιας άλλης Ολιμπίκ, της Λιόν αυτή τη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ