Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 2-1: Τη λύτρωσε στο φινάλε ο Κόλο Μουανί

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 2-1: Τη λύτρωσε στο φινάλε ο Κόλο Μουανί

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζορίστηκε απέναντι στη Ναντ, όμως το γκολ του Ραντάλ Κόλο Μουανί στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα της έδωσε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 2-1.

Μια αγχωτική νίκη πανηγυρίζει η Παρί Σεν Ζερμέν, που επιβλήθηκε δύσκολα της Ναντ εντός έδρας με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1, και έτσι έφτασε τους 36 πόντους κρατώντας τη διαφορά από τη δεύτερη Μονακό στους έξι πόντους. Στην 9η θέση και τους 18 βαθμούς τα «καναρίνια».

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να πιέζει για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Το γκολ άργησε να έρθει, όμως ήταν… καλοδεχούμενο ακόμα και στο φινάλε του ημιχρόνου. Δράστης ο Μπαρκόλα στο 41′ που έκανε το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η απάντηση της Ναντ ήταν ηχηρή. Ο Μοστάφα Μοχάμεντ κατάφερε να σκοράρει στο 55′ και να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα με το 1-1. Οι Παριζιάνοι ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν και εν τέλει λυτρώθηκαν στο τελευταίο κομμάτι του ματς, με τον Κόλο Μουανί να βρίσκει δίχτυα στο 83′ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ