Η Ρεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόχανσον

Η Ρεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόχανσον

Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr, καθώς η Ρεν ανακοίνωση την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον, με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Ρεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύει to10.gr, για τον πρώην μεσοαμυντικό της ΑΕΚ. Ο Γιόχανσον υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την γαλλική ομάδα και η Ρεν παρουσίασε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ρεν» ήταν τα πρώτα λόγια του Σουηδού μεσοαμυντικού ο οποίος πρόσθεσε. «Η νέα μου ομάδα έχει ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο κι ένα υπέροχο γήπεδο. Έχω ενημερωθεί για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο μας και ανυπομονώ να παίξω στο γαλλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ρεν».

Όπως προαναφέραμε ο πρώην άσος της ΑΕΚ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την γαλλική ομάδα και ο πρόεδρος της Ρεν, Ολιβιέ Λετάνγκ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόκτηση του διεθνούς μεσοαμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ