Λιόν : Διαψεύδει τα περί μεταγραφής Φεκίρ στη Λίβερπουλ

Λιόν : Διαψεύδει τα περί μεταγραφής Φεκίρ στη Λίβερπουλ

Κατηγορηματική διάψευση για τα σενάρια περί μεταγραφής του Φεκίρ στη Λίβερπουλ από τη Λιόν.

Η Λιόν πήρε θέση για το ζήτημα των μεταγραφικών σεναρίων που την μπλέκουν και συγκεκριμένα γι’ αυτό του Ναμπίλ Φεκίρ. Διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Γάλλο επιθετικό.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι Άγγλοι βρέθηκαν μια ανάσα από την απόκτησή του, με τον Φεκίρ να αποτελεί την τρίτη φετινή μεταγραφή των «κόκκινων», μετά τους τους Ναμπί Κεϊτά και Φαμπίνιο.

Ωστόσο, για την ώρα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει, καθώς η Λιόν με ανακοίνωσή της διέψευσε τα σενάρια περί συμφωνίας της Λίβερπουλ μαζί της για την απόκτηση του 24χρονου άσου για 68 εκατ. ευρώ. Οι Γάλλοι μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter τοποθετήθηκαν περί του ζητήματος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μόνο ό,τι προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της θα είναι απολύτως έγκυρο.

«Οι πληροφορίες για τη μεταγραφή του Φεκίρ είναι ψευδείς. Η Λιόν αρνείται κατηγορηματικά τις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται από πολλά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη μεταγραφή του παίκτη στη Λίβερπουλ.», αναφέρει το πρώτο tweet.

«Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κατά την οποία η παραμικρή φήμη παρουσιάζεται ως πραγματικότητα, η Λιόν υπενθυμίζει ότι μόνο οι πληροφορίες που διαδίδονται από το επίσημο σάιτ του συλλόγου είναι αυθεντικές.», λέει το δεύτερο και τελευταίο tweet.

https://twitter.com/OL/status/1005000207577296896

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ