Αβέβαιο το μέλλον του Ντοναρούμα στην Παρί

Αβέβαιο το μέλλον του Ντοναρούμα στην Παρί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γερμανία η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ικανοποιημένη από τον Ντοναρούμα και σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Γκρέγκορ Κόμπελ της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία εκτός από τον Κιλιάν Εμπαπέ που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, θέλει να αντικαταστήσει και τον Τζίζτι Ντοναρούμα που δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Sport Deutschland , ο γαλλικός σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του Ιταλού πορτιέρε παρά τις αρχικές προσδοκίες και οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Από 78 κιλά 66 σε λίγους μήνες: Το μuστικό της Χριστίνας Μπόμπα που την άφησε μισή, αuτά τρώει καθημερινά

Μάλιστα το γερμανικό μέσο, κάνει λόγο για προσέγγιση των Πρωταθλητών Γαλλίας στον τερματοφύλακα της Μπορούσια Ντόρτμουν, Γκρέγκορ Κόμπελ, τον οποίο η διοίκηση της Παρί θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Ντοναρούμα.

Δεν λείπει, βέβαια, ο ανταγωνισμός για την Παρί καθώς η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ θα ήθελαν να αγοράσουν τον Ελβετό. Ο ίδιος έχει ήδη κάνει γνωστό ότι η μετακόμιση στη γαλλική πρωτεύουσα είναι ένα ενδιαφέρον ενδεχόμενο για την καριέρα του.

Το συμβόλαιό του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2028, κάτι που επιτρέπει στους Γερμανούς να μπορούν να ζητήσουν ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ