Γέλιο μέχρι δακρύων για αυτή τη Super League: Το Σάββατο «έσφαξε» τον Ολυμπιακό Β΄ την Τετάρτη σφυρίζει την ΑΕΚ (vid)

Γέλιο μέχρι δακρύων για αυτή τη Super League: Το Σάββατο «έσφαξε» τον Ολυμπιακό Β΄ την Τετάρτη σφυρίζει την ΑΕΚ (vid)

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε ακριβώς; Αυτά μόνο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος.

Αυτά υπό κανονικές συνθήκες δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Το Σάββατο έβαλαν για διαιτητή έναν Δημήτρη Μαλούτα στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β΄ και με την απόδοση του έγινε… viral στα social media.

Το παλικάρι νόμιζε ότι σφυρίζει στο Δελφινάριο και το έβαλε σκοπό να χαρίσει άπλετο γέλιο. Ξαναμετρούσε ο προπονητής της Καλαμάτας τους ποδοσφαιριστές που είχε στο γήπεδο και τους… έβγαζε 12. Ως ότου σιγουρεύτηκε όταν του προέκυψε ως δώρο το πιο αστείο πέναλτι που δόθηκε φέτος σε ελληνικό γήπεδο. Αυτό το πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Μια όμορφη Κυριακή, το Αγρίνιο, ο Βόλος και το CAS…

Πραγματικά δείτε το βίντεο άλλη μια φορά, διότι αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο επιθετικό φάουλ αυτό που κάνει ο Χερόνιμο Μπαράλες στον αμυντικό του Ολυμπιακού (Μαυρουδής) που ο Αργεντινός θα το έδινε από μόνος του, αν μπορούσε. Ο γίγαντας Μαλούτας όμως είδε πέναλτι: Το έδωσε και με αυτό το γκολ η Καλαμάτα νίκησε με 1-0 και εξασφάλισε μια θέση για τα playoffs της ανόδου. Με την ευκαιρία; Τι εστί Καλαμάτα σε αυτό το επεισόδιο; Εστί φίλοι καρδιακοί σε όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου και του μαύρου. Με τον Καρυπίδη να νιώθει την όμορφη αυτή πόλη, δεύτερο σπίτι του, εξ ου και προπονητής πια εκεί ο Τερζής. Και με τον «Γιαννάκη» να έχει αναλάβει τα υπόλοιπα.

Αφήστε τα όμως αυτά. Εδώ εμφανίστηκε ένας διαιτητής που τα έκανε θάλασσα γελοιοποιώντας το παιχνίδι. Και ήταν ματς τηλεοπτικό, δόξα τον Πανάγαθο. Άρα όλοι είχαν δικαίωμα να δουν και να κρίνουν. Με πρώτο και καλύτερο τον Σταύρο τον Μάνταλο, την «ψυχή» της ΚΕΔ που κάνει παράπονα ότι τον έχουν στο σημάδι για τον ρόλο και τις επιλογές του. Και που τον έστειλε τον γίγαντα Μαλούτα, ο Σταύρακας; Να σφυρίζει στα τρένα; Όχι. Τον έστειλε να σφυρίξει την ΑΕΚ. Τετάρτη απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Πραγματικά, όλη αυτή η ιστορία πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της κωμωδίας και σταθεροποιείται σε επίπεδα παρωδίας. Αλλά και τι έγινε; Σάμπως μιλάει κανείς. Εδώ ο Μπαλτάκος για όποιον αντιδράσει φτιάχνει φάκελο και τον στέλνει στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Βρε ουστ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ