Αποκαλυπτικός ο Εμπαπέ για το μέλλον του

Αποκαλυπτικός ο Εμπαπέ για το μέλλον του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του...

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρεί πως θα γνωρίζει σε ποιον σύλλογο θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, πριν ξεκινήσει το EURO 2024 τον Ιούνιο, δήλωσε την Παρασκευή (22/3).

Ο Γάλλος σούπερ σταρ που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως στην παρούσα φάση έχει επικεντρωθεί στην εκπροσώπηση της Εθνικής Γαλλίας στο EURO και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εάν του επιτραπεί να είναι διαθέσιμος για επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Το 3-5-2 του Μεντιλίμπαρ, τα 3 γκολ του Ναβάρο, ο Μουζακίτης, ποιοι έπαιξαν και ποιοι όχι στο φιλικό στο Ρέντη

«Ακόμα δεν έχω ανακοινώσει τίποτα για το μέλλον μου. Δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω… Πάντα έλεγα ότι όταν έχω κάτι να ανακοινώσω, θα το κάνω ως άντρας», είπε στους δημοσιογράφους πριν από το φιλικό του Σαββάτου (23/3) εναντίον της Γερμανίας, συμπληρώνοντας: «Νομίζω ότι το μέλλον μου θα ξεκαθαριστεί πριν από το EURO».

Ο Εμπαπέ είπε επίσης πως το να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ήταν ένα όνειρο, αλλά η απόφαση δεν εξαρτάται απ’ αυτόν. «Πάντα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η επιθυμία μου δεν έχει αλλάξει… Αλλά αν δεν μου το επιτρέψουν, δεν μπορώ παρά να κάνω ό,τι μου πουν».

Το τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων διεξάγεται μεταξύ ομάδων κάτω των 23 ετών, με μόνο τρεις παίκτες άνω του ορίου ηλικίας να επιτρέπονται σε κάθε ομάδα.

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, είπε απ’ την πλευρά του πως το να παίζεις εναντίον της Γερμανίας είναι πάντα μια συναρπαστική υπόθεση, ακόμη και σε φιλικά. «Δεν είναι ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο», είπε και πρόσθεσε:

«Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί για την κρίση μας. Εγώ και το επιτελείο θα τους χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε μερικές απαντήσεις πριν από την τελική λίστα.».

Η Γαλλία θα παίξει άλλο ένα φιλικό με τη Χιλή την Τρίτη (26/3) πριν αντιμετωπίσει την Αυστρία στον εναρκτήριο αγώνα της φάσης των ομίλων του Euro στις 17 Ιουνίου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ