Οι Τούρκοι μιλούν για μεταγραφή στην Μπεσίκτας, ο Μήτρογλου διαψεύδει

Οι Τούρκοι μιλούν για μεταγραφή στην Μπεσίκτας, ο Μήτρογλου διαψεύδει

Την ώρα που ο Κώστας Μήτρογλου παρουσιάζεται από τα τουρκικά ΜΜΕ ως ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας, ο Έλληνας φορ διέψευσε εμμέσως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην ομάδα του Σενιόλ Γιουνές.

Προ ημερών η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό παρουσιαζόταν ως υπαρκτό σενάριο, όπως και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο, το Σάββατο (18/08), σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για δεδομένη «μετακόμιση» του Έλληνα επιθετικού από τη Μαρσέιγ στην Μπεσίκτας! Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως τόσο η Μαρσέιγ όσο και ο 30χρονος φορ έχουν συμφωνήσει με την Μπεσίκτας, έτσι ο ποδοσφαιριστής θα πάει στην ομάδα του Σιενόλ Γιουνές υπό τη μορφή δανεισμού, πιθανότατα με επιλογή εξαγοράς για το καλοκαίρι του 2019. Ο Μήτρογλου τονίζεται ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άλβαρο Νεγρέδο, ο οποίος θα πωληθεί στη Μονακό.

Παρόλ’ αυτά, ο ίδιος ο Μήτρογλου προέβη σε μια σπάνια κίνηση από τη δική του πλευρά, διαψεύδοντας με έμμεσο τρόπο τη μετακίνησή του στην τουρκική ομάδα. «Ευχαριστώ για όλο το ενδιαφέρον σας και τα ευγενικά μηνύματά σας! Κανονικά δεν ασχολούμαι με το να σχολιάζω αναπόδεικτες φήμες και σενάρια. Το μόνο πράγμα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι το να νικήσω στο Νιμ και να έχω μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη! Forza Μαρσέιγ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός της Μπενφίκα στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο Ρουντί Γκαρσιά έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μαρσέιγ την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με συνέπεια ο Κώστας Μήτρογλου να έχει οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από τη γαλλική ομάδα. Πρώτος στόχος μέχρι πρότινος ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, ωστόσο η υπόθεση του Ιταλού φορ έχει υποχωρήσει και πλέον οι Μασσαλοί εξετάζουν την περίπτωση του Μουσά Ντεμπελέ της Σέλτικ.

Μάλιστα, για τον πρώτο η Μαρσέιγ παρουσιάζεται από την Equipe έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ στους Σκωτσέζους, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς, λόγω του απροσδόκητου αποκλεισμού της στα προκριματικά του Champions League από την ΑΕΚ.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 13 γκολ και ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Το μήνυμα του Μήτρογλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ