Ντοσεβί: «Ωρίμασα στον Ολυμπιακό»

Ντοσεβί: «Ωρίμασα στον Ολυμπιακό»

Ο Ματιέ Ντοσεβί μίλησε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ωρίμασε τόσο ως ποδοσφαιριστής αλλά ως άντρας.

Ο Ματιέ Ντοσεβί αγωνίζεται πλέον στην Τουλούζ και το γαλλικό πρωτάθλημα όμως δεν ξεχνάει το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Τογκολέζος εξτρέμ μίλησε για τους ερυθρόλευκους λέγοντας πως τον βοήθησαν να ωρίμασαν τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άντρας και αποκάλυψε πως θα ξαναδοκίμαζε την τύχη του εκτός Γαλλίας αν του δινόταν η ευκαιρία.

«Ήταν κάτι μου έδωσε μεγάλη ανταμοιβή. Ειδικά στον Ολυμπιακό όπου ωρίμασα. Το να ανακαλύπτεις μία καινούρια πατρίδα, με το εμπόδιο της γλώσσας σε κάνει αρκετά πιο υπεύθυνο. Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς για να επιβάλεις την προσωπικότητά σου μεταξύ ξένων. Αφήνεις την προστασία της Ligue 1 και αφήνεις μία λευκή κόλλα. Πρέπει να επιτύχεις αν θέλεις να κάνεις το βήμα. Σε σφυρηλατεί λίγο περισσότερο στην καριέρα σου, στον χαρακτήρα σου. Σε μεγαλώνει τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άντρα» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Ντοσεβί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ