Νίκες και υψηλές πτήσεις για Λιλ και Μονπελιέ (vids)

Νίκες και υψηλές πτήσεις για Λιλ και Μονπελιέ (vids)

Λιλ και Μονπελιέ πέτυχαν τις νίκες της πρώτης ημέρας για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και δείχνουν ικανές να… ζορίσουν Μονακό, Μαρσέιγ και Λυών που έχουν ξεκινήσει με απώλειες τη σεζόν.

Με την Παρί σεν Ζερμέν να είναι σε… δικό της πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον στη Γαλλία επικεντρώνεται στο τι γίνεται πίσω από τους ασυναγώνιστους Παριζιάνους. Εκεί, τα παραδοσιακά φαβορί για τη 2η θέση, Μονακό, Λυών και Μαρσέιγ έχουν ξεκινήσει με μεγάλες ή μικρότερες βαθμολογικές απώλειες και ομάδες που ανήκουν στη μέση της βαθμολογίας, εμφανίζονται να κάνουν… πρωταθλητισμό.

Δυο από αυτές είναι οι Λιλ και Μονπελιέ. Οι Λιλουά επικράτησαν εντός έδρας της Ναντ με 2-1, με τον Φόντε να κάνει όμορφα πράγματα στο Πιέρ Μορουά, ανοίγοντας το σκορ στο 10’ και φτιάχνοντας το 2-0 για τον Ικονέ στο 68’. Η Ναντ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Κουλιμπαλί στο 82’, με την ομάδα του Γκαλτιέ να φτάνει τους 13 βαθμούς με ρεκόρ 4Ν-1Ι-1Η και να βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από την  Παρί που έχει 15 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.

 

Νίκη και για την Μονπελιέ επί της Νις, που ακολουθεί κατά πόδας τη Λιλ. Το συγκρότημα του Ζακαριάν φιλοξένησε τη Νις στο Σταντ ντε λα Μοζόν, με τον Λαμπόρδε να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 35’. Τρίτη νίκη για την Μονπελιέ που έφτασε τους 11 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 3η θέση πίσω από Παρί και Λιλ.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Λιλ – Ναντ 2-1 (Φόντε 10’, Ικονέ 68’ / Κουλιμπαλί 82’)
Ανζέ – Τουλούζ 0-0
Μονπελιέ – Νις 1-0 (Λαμπόρδε 35’)
Ρεμς – Ντιζόν 0-0
Σεντ Ετιέν – Καέν 2-1 (Κχαρζί 48’, Κολοτζιέτζακ 65’ / Φαρ 31’)
Στραρσβούργο – Αμιάν 3-1 (Λαλά 48’, Κορνέ 66’, Αντενό 86’ αυτ. / Κραφτ 45+1’)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ