Ασπίδα προστασίας Γκαρσιά και Παγέ σε Μήτρογλου

Ασπίδα προστασίας Γκαρσιά και Παγέ σε Μήτρογλου

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Μαρσέιγ για τις επιδόσεις του Κώστα Μήτρογλου, με τον Ρούντι Γκαρσιά και τον Ντμίτρι Παγέ να υψώνουν ασπίδα προς τον Έλληνα φορ.

Η θητεία του Κώστα Μήτρογλου στην Μαρσέιγ δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Έλληνας φορ προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής μετράει μόλις 2 γκολ σε 6 συμμετοχές με την φανέλα των Μασσαλών.

Παρόλα αυτά, η σύγκριση του 29χρονου στράικερ με τους υπόλοιπους επιθετικούς των μεγάλων ομάδων της Γαλλίας δεν είναι καθόλου τιμητική.

Ο Έντισον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν) έχει πετύχει 16 γκολ σε 13 συμμετοχές, ο Ραδαμέλ Φαλκάο (Μονακό) έχει σκοράρει 13 φορές σε 11 παιχνίδια και ο Ναμπίλ Φεκίρ (Λυών) έχει σημειώσει 11 τέρματα σε ισάριθμους αγώνες.

Αυτά τα νούμερα σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του Μήτρογλου έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της Μαρσέιγ, καθώς δεν έχει δικαιολογήσει καθόλου τα 15 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας της Μασσαλίας αναπολούν τον Μπαφατεμπί Γκομίς (20 γκολ σε 32 συμμετοχές πέρσι).

Όλη αυτή η αμφισβήτηση δεν αρέσει στον Ρουντί Γκαρσιά, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Έλληνα επιθετικό σε δηλώσεις του.

«Δεν είναι πρόβλημα. Δεν νομίζω πως το ντεμπούτο του Ζαν Πιέρ Παπέν ήταν ιδανικό. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν οι πρώτες δύο σεζόν του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ ήταν τέλειες», ανέφερε ο Γάλλος κόουτς.

Το πλευρό του Μήτρογλου πήρε και ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Ντμίτρι Παγιέτ, λέγοντας πως είναι πάντα σε καλή θέση.

«Ξέρω ότι αν θα σκοράρει μία, δύο φορές θα βρει την αυτοπεποίθηση του. Θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα γιατί πάντα είναι σε καλή θέση», δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ