Αναβολή σε έξι ματς της Ligue 1 λόγω… «κίτρινων γιλέκων»

Αναβολή σε έξι ματς της Ligue 1 λόγω… «κίτρινων γιλέκων»

Η διοργανώτρια αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος σε συνεργασία με την αστυνομία αποφάσισαν την αναβολή έξι παιχνιδιών λόγω «κίτρινων γιλέκων».

Η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Γαλλίας είναι έκρυθμη εξαιτίας των συνεχόμενων διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων» και γενικότερα του κόσμου που έχει βγει στους δρόμους, με την αστυνομία να έχει χάσει τον έλεγχο.

Η όλη αυτή αναστάτωση όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο της χώρας καθώς αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή αλλά και από την αστυνομία η αναβολή έξι παιχνιδιών το Σαββατοκύριακο για τη Ligue 1.

Μόλις τα τέσσερα από τα συνολικά δέκα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή, εν μέσω πολλών διαδηλώσεων και υπό τον φόβο επεισοδίων. Για αυτό τον λόγο θα γίνουν κανονικά το Σάββατο τα ματς της της Ρεν με την Ντιζόν και της Γκινγκάμπ με την Αμιάν. Την Κυριακή θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Λίλ και Ρεμς, αλλά και η αναμέτρηση του Στρασβούργου με την Καέν.

Αναλυτικά, η 17η αγωνιστική:
Σάββατο 8/12
Γκινγκάμπ-Αμιάν (21:00)
Ρεν-Ντιζόν (21:00)

Κυριακή 9/12
Στρασβούργο-Καέν (16:00)
Λιλ-Ρεμς (18:00)

Έχουν αναβληθεί:
Μονακό-Νις
Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ
Ανζέ-Μπορντό
Νιμ-Ναντ
Τουλούζ-Λιόν
Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ