Εισέβαλε στο γήπεδο για μια selfie με τον Μπαπέ (vid)

Εισέβαλε στο γήπεδο για μια selfie με τον Μπαπέ (vid)

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει selfie με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ είχαμε… εισβολή οπαδού!

Όχι βέβαια με την έννοια που έχουμε συνηθίσει εν Ελλάδι. Ένας φίλος των Παριζιάνων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει μια φωτογραφία με τον Γάλλο αστέρα της ομάδας Κιλιάν Μπαπέ.

Όσο εκείνος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και παρακολουθούσε μία φάση στα καρέ της ομάδας του, ένιωσε κάποιον να τον πάρει αγκαλιά και δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει!

Ένας οπαδός είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που η αναμέτρηση βρισκόταν σε εξέλιξη και του ζήτησε να βγάλουν μία selfie! Φυσικά ο εισβολέας απομακρύνθηκε από το γήπεδο κακήν κακώς για να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://twitter.com/CKedufoot/status/1112442214595088385?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1112442214595088385&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fchampionnat%2Farticle%2F1340863%2Fmpike-sto-gipedo-gia-na-vgalei-selfie-me-ton-mpape-poy-den-mporoyse-na-pistepsei-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ